top of page
Wie wij zijn

Wie wij zijn

Huider Design

Is een freelance onderneming opgericht door ing. Guido Huider, gespecialiseerd in het grafisch uitwerken van al uw opdrachten. 

De onderneming is o.a. gespecialiseerd in bouwtekenwerk, projecten, architectuur, virtueel bouwen en stedenbouwkundige werkzaamheden. Daarnaast kunt u Huider Design ook inschakelen voor het uitvoeren van inventarisaties, analyses, onderzoeken, rapportages en dergelijke. Ook het laten opzetten en/of beheren van een website of bedrijfslay-out is geen enkel probleem. Een overzicht van alle mogelijke opdrachten vindt u hier en een overzicht van alle projecten vindt u hier. De werkzaamheden worden momenteel uitgevoerd vanuit onze locatie in Heerhugowaard, maar u kunt ons ook intern inzetten binnen uw organisatie voor optimale efficiëntie en resultaten.

 

Guido Huider

Eigenaar van Huider Design en hbo + mbo bouwkunde afgestudeerd in de richtingen Architectuur, Stedenbouw en Virtueel Bouwen. Door mijn opleidingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met verschillende facetten in de bouw. Naast mijn studie heb ik o.a. in de bouwuitvoering, in de werkvoorbereiding, bij een ingenieursbureau en bij een woningbouwcorporatie praktijkervaring opgedaan en heb ik zojuist een afstudeerscriptie bij de stedenbouwkundige afdeling van de gemeente Haarlem afgerond. Omdat ik door de gemeente Haarlem gevraagd ben om als gebiedsdeskundige freelance werk te blijven verrichten en om mijn expertise nog beter te kunnen benutten, ben ik als freelancer begonnen en heb ik Huider Design opgezet. Een overzicht van mijn cv vindt u hier

bottom of page