top of page
Wat wij doen

Wat wij doen

Huider Design is gespecialiseerd in het grafisch uitwerken van al uw opdrachten. De onderneming is o.a. gespecialiseerd in bouwtekenwerk, projecten, architectuur, virtueel bouwen en stedenbouwkundige werkzaamheden. Daarnaast kunt u Huider Design ook inschakelen voor het uitvoeren van inventarisaties, analyses, onderzoeken, rapportages en dergelijke. Ook het laten opzetten en/of beheren van een website of bedrijfslay-out is geen enkel probleem. Een overzicht van alle mogelijke opdrachten vindt u hieronder.

Verslagen:

 

-Inventarisaties

-Analyses

-Onderzoeken

-Rapportages

-Haalbaarheidsonderzoeken

-Voorstellen

-Gebiedsvisies

-Beleidsstukken

-Masterplannen

Tekeningen:

 

-Schets ontwerpen

-Voorlopige ontwerptekeningen

-Definitieve ontwerptekeningen

-Technische tekeningen

-Bestektekeningen

-Werktekeningen

Aanzichten:

 

-Plattegronden

-Details

-Doorsneden

-Profielen

-Gevelaanzichten

-Situatietekeningen

Visualisaties:

 

-2D Impressies

-2D Professionele renders

-3D Impressies

-3D Professionele renders

-3D Scenes

-3D Projectfilm

Bedrijfslay-out:

 

-Websites

-Beeldimpressies

-Brochures

-Logo's

-Lay-outs

Alle producten worden door ons vervaardigd met behulp van vakkundige software. Zo werken wij onder anderen met de professionele softwarepaketten van Microsoft Office, Adobe en AutoDesk, om tot de beste resultaten te komen. Wij werken met verschillende programma's tegelijk en kunnen vele bestandsformaten omzetten en voor u genereren. Hieronder vindt u een greep uit de programma's die wij gebruiken.

Microsoft Office Professional

Voor het vervaardigen van verslagen, berekeningen, presentaties en planningen wordt de professionele software van het Microsoft Office pakket gebruikt. 

Word

Excel

PowerPoint

Project

Adobe

Voor creatievere oplossingen zoals het vervaardigen van realistische visualisaties/afbeeldingen of .pdf bestanden met meerdere lagen die aan en uit gezet kunnen worden wordt het software pakket van Adobe gebruikt.

Acrobat

Illustrator

Photoshop

InDesign

Autodesk

Voor het vervaardigen van 2D en 3D (bouw) tekenwerk, zoals project plattegronden, details en aanzichten, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM) of het creëren van nog complexere 3D modellen wordt het professionele software pakket van Autodesk gebuikt.

AutoCad

Revit

3ds Max

Trimble

Voor het vervaardigen van eenvoudige of grootschalige 2D en 3D modellen, zoals (bouw) project concepten, straatprofielen, situatieschetsen of stedenbouwkundige invullingen wordt het professionele software pakket van Trimble gebruikt.

SketchUp

LayOut

Windows Live Essentials

Voor het vervaardigen van 3D annimatiefilms en het toevoegen van ondertitelingen, bepaalde effecten of geluiden wordt het programma Movie Maker gebruikt.

Movie Maker

De werkzaamheden worden momenteel uitgevoerd vanuit onze locatie in Heerhugowaard, maar u kunt ons ook intern inzetten binnen uw organisatie voor optimale efficiëntie en resultaten. Wij leggen de lat zo hoog mogelijk, om voor u tot de beste resultaten te komen.

bottom of page